mandag den 24. oktober 2011

Linjefagsdokument #8

Mandag d. 17/10:

Trods efterårsferie besluttede vi i gruppen at mødes til de sidste optagelser. Vi skulle i lufthavnen og filme de første scener af From Zero To Nothing. Vi mødtes ca ved 10 tiden, og begyndte med at skitsere dagens optagelser og kom med ideer til hvordan vi bedst og hurtigst fik filmet vores 5 scener. Det gik utroligt smertefrit, men vi skyndte os måske lidt igennem de scener, som skulle optages i ankomsthallen (terminal 3), da det føles underligt at filme i lokaler med mange ufrivillige tilskuere. Efter de indendørs optagelser skulle vi filme 3 scener udenfor lufthavnen. Bl.a. en scene af en flyver som lander, og med god reallyd. Vi kørte om bag lufthavnen, hvor Martin kendte til et godt sted, hvorfra man nemt kunne se og følge de mange flyvere lande. Efter én optagelse, som blev rimelig, ville vi forsøge scenen et par gange mere.Dette skyldes, at der er et hegn der omringer landingsbanerne, og det ville derfor være godt at få optagelser fra flere vinkler, som måske kunne lade os skabe illusionen om at der ikke var et hegn mellem kameraet og objektet. Men efter første optagelse (som heldigvis også var hele filmens sidste optagelse) gik kameraet i sort. Vi havde computer med og forsøgte at overføre optagelserne på stedet med uden succes. Det var virkelig ikke nogen ønske situation, især fordi vi kun havde lavet backup på de første scener, så der kunne derfor være udsigt et enormt meget ekstra arbejde. Heldigvis fandt Camilla frem til en løsning da hun kom hjem med kameraet, og vi har nu alle vores optagelser i hus!

Generelle reflektioner:
- Vi burde have overvejet vores lokationer bedre før vi gik i gang. Det blev hurtigt meget omfattende, at vi både skulle optage på skolen, forskellige steder på istedgade, på vej til Vesterbro og i lufthavnen. Men også mest fordi jeg er nervøs for, om alle lokationerne kogt ned på de få minutter filmen ender med at vare, bliver for forvirrende og/eller sammenpresset.
- Det har generelt været en rigtig god gruppe, som alle har ville deltage og give deres input. Vi har arbejdet godt sammen, men gruppen har været stor (6 pers), måske for stor!? Det har fungeret ret godt for os, at det er den samme der har filmet projektet igennem, og at vi hver især har haft vores lille rolle. Men samtidig har det også gjort at halvdelen af os ofte ikke har haft det store at lave. Det kunne løses ved at gøre gruppen mindre.
- HUSK altid at lave backup!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar