onsdag den 12. oktober 2011

Linjefagsdokument #5

Mandag d. 10/10:


Filmning #1 af 'From nothing to zero'.
Vi fik øget gruppen med et ekstra medlem, som var frisk på at spille hovedrollen, Svetlana. Vi begyndte optagelserne nede i fredagsbaren. Det var ikke helt let at komme i gang med optagelserne, for hvor starter man? Jeg følte lidt, at vores rammer for projektet måske var stilet lidt højt inden for den tidsramme der er sat, til trods for at jeg synes vores arbejde var virkelig fint. Men vi kom i gang med optagelserne, og da vi først fik hul på projektet blev det en del lettere. Vi gjorde de mørke, lettere snuskede lokaler i fredagscaféen klar til optagelse. Vi fandt nogle rekvisitter i form af gamle ølflasker, sølvpapir, tobak, stearinlys osv. frem, og fik optaget 2 scener i kælderen og 1 scene udenfor.

Udfordringer:
- Lyset skabte en del udfordringer for os, da baren er meget mørk. En effekt, som til tider var virkelig god for vores stemning i filmen, men også noget vi kæmpede lidt med, da man trods alt skulle kunne se skuespillernes udtryk. Vi fik vinklet en lampe fra den anden ende af lokalet som ekstra lys, fik flyttet nogle af scenerne til bedre lys, og gjorde brug af lys/lygte fra en iphone.
- Vi fik arbejdet med reallyden, og fik diskuteret hvordan vi kunne få reallyden (i form af baggrundsstøj) frem på så troværdig måde som muligt, så ikke alle scener var uden lyd. Vi tilføjede noget musik fra en computer der spillede i baggrunden, klirrede med nogle flasker, og forsøgte os med et par host. Ikke alt virkede lige realistisk.
- Yderligere gik det op for os hvor svært det er at udforme dele af en historie i en ikke-kronologisk rækkefølge. Det at skulle lave scener fra forskellige tidspunkter i filmen, og samtidig kunne se den endelige sammenhæng. Huske at skifte tøj til hver ny dag/scene osv. Her var det godt at have vores manuskript/story board, som kunne holde gruppen fast i hvad vi skulle hvornår.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar