tirsdag den 15. november 2011

linjefagsdokument #14

Mandag d. 14/11:

I dag har vi haft vejledning til vores linjefagsdokument. Det gik op for mig, at jeg måske har gjort det mere kompliceret end det er, og er derfor lidt mere rolig nu.
Efter vejledningen mødtes vi igen i vores animationsgruppe for at færdiggøre vores film. Vi fik ordnet scenografien til de sidste scener og fik taget de sidste mange billeder. Vi var kun tre til at styre det i dag (det meste af tiden kun to), og det var utrolig hvor stor en forskel det gjorde. Det skal forståes på den måde, at det både resourcemæssigt (plads, udstyr, opgavemængde osv) og samarbejdsmæssigt er langt nemmere at navigere, tilrettelægge og blive enige jo færre man er. Eller det var i hvert fald mit indtryk af under dette gruppearbejde. Selvom arbejdsbyrden pr. mand øges, sættes tempoet også tilsvarende op.
Redigeringen var forholdsvis ligetil. Vi lagde vores avi-filer ind i Movie Maker, og da Martin havde godt styr på programmet blev filmen hurtigt klar til lyd og effekter, som vi fælles fandt på Incompetech.com og findsounds.com (royaltyfree musikprogrammer). Vi fik lagt lyden på, og lidt effekter, dog ville vi gerne have haft tid til at give de sidste to procent til at projektet blev helt som ønsket!

Generelt har vi haft en god produktion, og jeg er virkelig glad for vores fortælling/handling og med det færdige resultat. Jeg føler selv, at vi fik lavet en god scenografi som understøttede vores satiriske tilgang til reklamen (forkerte størrelsesforhold, figurer uden bevægelse, baggrunde osv.). På den ene side ville vi nok have hjulpet os selv ved at simplificere og skære ned på scenerne, men på den anden side krævede vores fortælling også en del scener for at få hele budskabet med...

Her er vores færdige lille animations-satire-reklame:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar